Az Igazgyöngyök facilitátor alapképzés résztvevőjétől

A kártyák gyönyörűek, színesek és sokat mondóak voltak számomra. Úgy érzetem, hogy a képek visszarepítettek az időben és ha csak néhány órára is, de újra önfeledt gyermeknek érezhettem magam. Nemcsak új felhasználási módokat ismertem meg a képzés során, hanem saját magamon is megtapasztalhattam a képekkel való munka hatékonyságát. Új felismerések, irányok és megerősítések nyertek teret ami a csoporttagok nyitott és őszinte megnyilvánulásainak is köszönhetőek voltak. Korábban alapvetően más típusú kártyákat használtam  a munkám során, de most már biztos, hogy beszerzek egy Igazgyöngy képkártya csomagot is.

Stróbl Réka tréner, coach


Tapasztalat life coaching során

“A kliens a lefelé fordított kártyalapokból választott néhányat. Egyszerre csak egyet húzott, s rögtön el is mondta a benyomásait, gondolatait, érzéseit az adott kártyáról. Minden különösebb erőfeszítés nélkül kezdett beszélni, csak néha volt szükség közbeszólásra, ha túl általánosan fogalmazott.

Összesen 5, egymástól jelentősen eltérő kártya megtekintése során visszatérő gondolatai támadtak, majd a beszélgetés végére sikerült megjelölni azt a két fontosabb elemet – az előtte álló rengeteg feladat közül -, amelyek a közeljövőben prioritást élveznek.

A találkozó legfőbb eredménye a kliens célképzetének erősítése volt. A beszélgetés során többször is képes volt megnevezni és megszilárdítani belső erőforrásait, megtalálni azt a szimbólumot, amelyet képszerűen is magával vihet a mindennapokra.”


Fejlesztő szakember véleménye

A karácsonyfám alatt az Igazgyöngyös kártyacsomag volt, a férjem jóvoltából. Gyönyörű és ami fontos, szakmailag kigondolt, remekül illeszkedik, sőt bizonyos szempontból jól elkülönül a hasonló módszertant felölelő kártyáktól. Az instrukciós füzete is adott újat, ami külön öröm. Én dolgozom meseterápiával, örömmel láttam Boldizsár Ildikó ajánlását is. Alig várom, hogy kipróbáljam egyéniben és csoportban is. Gratulálok!

Peer Krisztina klinikai gyermek szakpszichológus, metamorphoses meseterapeuta


Párkapcsolati tanácsadó véleménye

Már többször is próbáltam a kártyát, fantasztikus plusz információval szolgál felém is, de a kliens felé is. Így döbbent rá a kliens magától, hogy mennyire a szőnyeg alá söpri a problémákat. Azért volt ez nagyon jó, mert ott volt előtte a sok kép, és látta a saját szemeivel, hogy mit nem csinál jól. Tehát ez a kártya mélységes mély leragadt, eldugdosott érzelmeket is feltár. Nagyon hasznos!